Suklaamaistajaiset


Suklaamaistajaiset

0,00 / h
Alle 15 osallistujaa, hinta 20 €/henkilö. 15-24 osallistujaa, hinta 16 €/henkilö. 25-34 osallistujaa, hinta 14 €/henkilö. 35 osallistujaa tai yli, hinta 12 €/henkilö.

Suklaamaistajaisten varauskalenteriin

Suklaisia elämyksiä rennossa seurassa

Maistajaiset ovat Suklaatilan järjestämä elämyksellinen ohjelma vieraileville ryhmille. Tilaisuus on tarkoitettu 5-35 osanottajalle, ja se varataan etukäteen.

Maistajaiset sopivat mainiosti niin suklaan kuin maatilamatkailunkin ystäville. Kestitsemme lisäksi esimerkiksi polttariryhmiä, yritysvieraita ja yhdistysväkeä. Suklaa on hyvä syy kutsua kaveriporukkaa kokoon.

Maistajaisissa tutustumme suklaamakuihin kiiruhtamatta ja nautiskellen. Tilan emäntä Katja kertoo valmistamistaan herkuista maku kerrallaan. Samalla kuullaan Suojärven vaiheista ja suklaan työstämisestä.

Herkkuhetken päätteeksi nautitaan paikallisen kahvipaahtimon Mokkamestarien kahvit sekä tietysti jälkiruoat...

Tilaisuus kestää tunnista puoleentoista ja sopii luonteeltaan varttuneemmalle yleisölle. Ryhmällä on mahdollisuus vierailla tilapuodissamme. Myymälästä pääsee kurkistamaan myös suklaapajamme puolelle!

Tampereen seudulta tuleville isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa myös tilausbussimatkat. 

 


 

Hinnat ja varaaminen

Ryhmän minimikoko on viisi (5) osallistujaa.

 

Hinnasto

Alle 15 osallistujaa, 20 €/henkilö
15-24 osallistujaa, 16 €/henkilö
25-34 osallistujaa, 14 €/henkilö
35 osallistujaa tai yli, 12 €/henkilö

 

Varaaminen

Pääset suoraan varauskalenteriin tästä. Varmistamme vielä ajankohdan sopivuuden ja lähetämme erillisen vahvistusviestin sähköpostitse. Suklaamaistajaiset maksetaan tullessanne ryhmänne kanssa Suklaatilalle. Yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille myös laskutusmahdollisuus (sovittava etukäteen).

 

Marras-joulukuussa emme järjestä ryhmille Suklaamaistajaisia tuotannollisten sesonkikiireiden vuoksi.

 


 

Ehdota kavereillesi!

Tämän verkkosivun reunassa näet pienet kelluvat jakokuvakkeet, joiden avulla voit kätevästi ehdottaa kavereillesi Suklaamaistajaisiin lähtöä. Porukka on koossa äkkiä! Kuvakkeiden avulla pystyt jakamaan tämän sivun ystävillesi esimerkiksi Facebookissa tai lähettämään suoran linkin haluamaasi sähköpostiin.

 


 

Vinkkejä suklaaelämyksiin

Jos makuja on useita, aloita retkesi miedoimmista, vaaleimmista ja makeimmista suklaista kohti vahvempia, tummempia makuja. Poimi starttiin valkosuklaat, sitten maitosuklaat ja viimeisenä tummat suklaat. Voimakkaat maut, kuten chili, minttu ja alkoholipitoiset suklaat, kannattaa jättää viimeiseksi.

Suu on hyvä huuhdella vedelle ennen tasting-tuokion alkua ja niin ikään eri suklaiden välillä. Suklaata kannattaa myös tuoksuttaa eli keskittyä tuoksuun, mieluiten ennen kuin suklaan laittaa suuhun.  

 


 

Kurkkaa kuvagalleriaan ja lue, mistä kaikki alkoi

Suklaatila toimii Ylöjärven maaseudulla. Lue, miten pieni suklaaverstaamme nousi vanhan navetan sisuksiin korven keskelle. Tarinamme, ole hyvä.

Tutustu myös Suklaatilan väkeen ja arkeemme kuvagalleriamme avulla. Suklaamaistajaisten emäntänä häärii tilamme emäntä Katja Järvenpää.

 riihitontutkas_hali_netMeillä tonttuilee!

Tiesittekö, meillähän tonttuilee! Tilamme vanhat navetat ovat tarjonneet lukuisia piilopaikkoja kahdelle tontullemme jo toista sataa vuotta. He tarkkailevat elämää Suklaatilalla mutta näyttäytyvät ani harvoin. Silti Suklaatilan väestä tuntuu monesti, että jotain pientä ja huomaamatonta olisi juuri vilahtanut näkökentän äärireunassa ja kadonnut saman tien johonkin selittämättömästi.

Samaa on sanonut moni asiakkaammekin, etenkin Suklaamaistajaisissa, joihin tonttumme osallistuvat tiettävästi melkeinpä joka kerta. Jos jollakulla jää maistajaisissa herkkuja lautaselle, ne tuskin ovat enää siinä vieraiden lähdettyä, kun salia tullaan siivoamaan… Lue lisää navettatontuistamme.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tilavierailut, Vihreä Sydän, Tekemistä lähiseudulla, Ajo-ohje, Suklaamaistajaiset