Puhujavierailut

Puhujavierailut

Mitä on 2000-luvun maaseutuyrittäjyys? Mikä tekee maaseutuyrityksestä mielenkiintoisen ja omannäköisensä?

Meillä Suklaatilalla on aiheesta yli kymmenen vuotta käytännön kokemusta. Olemme elävä esimerkki siitä, että pellon reunaan ja metsien keskelle voi perustaa jopa menestyvän herkkupajan.

Matkamme varrella meistä on tullut maaseutuyrittäjyyden ja maaseudun elinvoimaisuuden vahva puolestapuhuja. Mielestämme suomalainen maaseutu voi toimia yrityksille voimavarana, rikkaana kasvualustana ja markkinoinnin selkänojana – oman esimerkkimme mukaisesti – toimialasta riippumatta.

Taantumisen taltuttamiseksi tarvitaan ennen kaikkea rohkeutta tarttua uusiin toimintatapoihin, verkostoja luoden ja asiakkaita kohti kurkottaen. Tätä on nykypäivän maaseutuyrittäjyys.

 

Maaseutuyrittäjyys ja sen muutos kiinnostaa

Tarinamme inspiroi. Niinpä Suklaatilalla vierailee usein ammattilaisryhmiä, joita kiinnostaa maaseutumarkkinointi, maaseudun kehittäminen, pienvalmistajuus ja innostavat yrittäjätarinat. Olemme käyneet monesti kertomassa Suklaatilan vaiheista myös erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa sekä oppilaitoksissa.

Yritysesittelyistä tilalla ja sen ulkopuolella vastaa Tomi Järvenpää, Suojärven tilan isäntä neljännessä polvessa. Tilalla järjestettävistä virkistysohjelmista, Suklaamaistajaisista, puolestaan vieraanvarainen emäntämme Katja Järvenpää.

 

Sovellus

 

Puhujasta

Tomi Järvenpää on Suojärven tilan isäntä neljännessä polvessa ja Katja Järvenpään rinnalla Suojärven Suklaatila Oy:n perustaja ja omistaja. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta filosofian maisteriksi ja työskennellyt 1990- ja 2000-luvulla myös toimittajana, toimitussihteerinä ja media-alan yrittäjänä.

Luottamustehtäviä Tomilla on ollut muun muassa Ylöjärven Yrittäjät ry:ssä, jonka hallituksessa hän toimi kymmenen vuotta, sekä Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:n hallituksessa. Tomi on palkittu Suomen Yrittäjien hopeisella ansiomerkillä, Paikallislehdistön Antti-patsaalla sekä Ylöjärven kaupungin Vuoden kulttuuripalkinnolla. Tomille ja Katjalle on myönnetty myös Ylöjärven Yrittäjien Vuoden Ahertaja -tunnustus.

Vapaa-ajallaan Tomi viihtyy jalkapallokatsomossa ja juniorivalmentajana. Liike on lääkettä, joten lenkkipolku kutsuu nelikymppistä yrittäjää yhtenään. Lukeminen ja ajatusponnistelu kuuluvat Tomin jokaiseen onnistuneeseen päivään.

LinkedIn

 

Haluattekoko kuulla Suklaatilan yritystarinan paikan päällä tilallamme tai haluatko tilaisuuteenne puhujan? Täytä yhteydenottolomake, ja olemme sinuun yhteydessä. Rennompaan menoon ja virkistysohjelmaksi puolestaan suosittelemme emännän seuraa ja Suklaamaistajaisia!

*